Tarif: 3 yumurta, tuz, karbonat, elma sirkesini iyice çırptım köpürttüm. Sonra unları, zeytinyağını ve yoğurdu ekledim. Yine hamur kıvamina gelinceye kadar yoğurdum. Bir tavada tereyağ ve peyniri erittim. Karışıma ekledim. Yeniden yoğurdum. Hamuru buzdolabında 15 dakika dinlendirdim. Bu arada fırını 160 derecede ısıttım. 160 derecede 50 dakikada pişti. 🍞Mis gibi oldu.
Tarif için Merve Karacaoğlu arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Kaynak:https://www.facebook.com/groups/920717334673987/search/?query=mercimek
Tarif için Merve Karacaoğlu arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Kaynak:https://www.facebook.com/groups/920717334673987/search/?query=mercimek
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder