16 Kasım 2015

BİSCOTTİ


FINDIKLI BİSCOTTİ:
1 yumurta akı
1 çimdik tuz
1 ç.b. toz şeker
3 ç.b. rondoda çekilmiş fındık kırığı
1 tatlı kaşığı (silme) toz zencefil
üzerine :damla çikolata
YAPILIŞI:
yumurta akı ile bir çimdik tuz 10 dk mikserle kar halini alıncaya dek çırpılır.diğer malzemeler eklenir kaşıkla karıştırılır.yağlı kağıt serilmiş tepsiye 1'er kaşık eklenir.damla çikolata ile süslenir.175 derecede 10 dakika hafif sararıncaya dek pişirilir.kimselere gösterilmeden afiyetle yenir:)) AFİYET OLSUN
DİĞER KURABİYE TARİFLERİM İÇİN TIKLAYINIZ:KURABİYELER

Hiç yorum yok: